## 2025 Bob Dailey Event Schedule - FINAL 2025-04-25

	Saturday,		
Time	Track	Time	Field
9:30AM	Race Walk Track - 800m (7min)(6 athletes)		
	- 1500m (11min)(5 athletes)		
	Single heat only. All walk race distances go off at the same time.		
10:00AM	400mH	10:00AM	Horizontal Jumps
10.00AIII	- 1 heat est. (5min)(1 heat, girls)	10.00/4.11	- Long Jump (Girls, two pits) - JD9, JD10, JD11 South Pit (19
			athletes) - JD12 North Pit (16 athletes)
			Throws
			- Shot Put (JD9, JD10, JD11, JD12, JD13
10:05AM	1,200m		Boys)(24 athletes)
101007 1111	- 2 heats (Male - U14/U16 combined, Female - U14/U16 combined), 15min		
	total  - Max heat size of 20 athletes		
	- (1 heat boys - 16 athletes, 1 heat girls - 14 athletes)		
10:25AM	300mH		
	- 2 heats est. (10min total)(1 heat, girls)		
10:35AM	1,500m		
	<ul><li>2 heats (Male, Female), (20min total)</li><li>Max heat size of 20 athletes</li></ul>		
	- (11 athletes total - male/female together?)		
10:55AM	200mH	11:00AM	Horizontal Jumps
	<ul><li>2 heats est., (10min total)</li><li>Competition Hurdles</li></ul>		<ul><li>Long Jump (Boys, two pits)</li><li>JD9, JD10, JD11 South Pit (27</li></ul>
	- Boys 14 (30")(1 heat) - Girls 14 (30")(1 heat)		athletes) - JD12, JD13 North Pit (23 athletes)
			Throws
			- Shot Put (JD9, JD10, JD11, JD12, JD13 Girls)( <b>27 athletes</b> )
11:05AM	1,000m - 2 heats (Male - 11 boys, Female - 8		
	girls), (15min total)		
11:20AM	200mH (JD)		
	- 2 heats est., 10min total		
	Scissor Hurdles - JD13yr olds (27")(1 heat boys, 1 heat		
	girls) - JD12yr olds (24")(1 heat boys, 1 heat		
	girls)		
11:30AM	Track Officials Break		
	Minimum 30min break in Track events schedule.		
12:00PM	2 x 100m Relay (Exhibition)	12:00PM	Horizontal Jumps
	- 30min total, 10min/heat (20min total)		- Long Jump (JD13 Girls, North Pit)(12 athletes)
	- 56 registrants (28 pairings)(4 heats minimum)		Throws
			- Shot Put (U16/U18/U20/Seniors/Masters Women combined)(15 athletes)
			- Discus (JD10, JD11, JD12, JD13 Boys)
			(25 athletes)
12:30PM	2,000mSC (Exhibition) - 1heat, 15min	1:00PM	Horizontal Jumps - Long Jump (U16/U18/U20/Senior/
	- Only U16, U18, Masters have registered		Masters, Men & Women combined) - North Pit (11 men)
	Male & Female combined. 30" barriers only. Water Jump. Open to athletes aged		- South Pit (21 women)
	U16 and above.		Throws - Discus (JD10, JD11, JD12, JD13 Girls)
	- Total Barriers (20), 4 Water, 16 Regular - Start line is near Javelin runway.		(21 athletes) - Shot Put (U16/U18/U20/Seniors/Masters
	·		Men combined)(12 athletes) - Hammer Throw (U16/U18/U20/Senior/
			Masters Women)(14 athletes)
12:45PM	U-Steeple Too (Exhibition) - 2 heats, 7.5min/heat (15min total)	2:30PM	Horizontal Jumps - Triple Jump (JD13/U16/U18/U20/Senior/
	<ul><li>U10/U12 Boy &amp; Girls (1 heat)</li><li>U14 Boys &amp; Girls (1 heat)</li></ul>		Masters, Men & Women combined) - South Pit (10 men, 9 women)
			Throws
			- Discus (U16/U18/U20/Seniors/Masters, Men & Women combined)(9 men, 18
			women)
1:00PM	60m	3:00PM	Throws
	<ul><li>8 heats est., 4min/heat (30min total)</li><li>U10, U12</li></ul>		- Hammer Throw (all ages U14+ Male, JD12, JD13 Female)( <b>20 men, 11</b>
			women) - Hammer Camp
1:30PM	200m - 23 heats est 4min/heat (1hr25min total)	4:00PM	
	- 23 heats est., 4min/heat (1hr25min total)		

## 2025 Bob Dailey Event Schedule - FINAL 2025-04-05

Sunday, April 27					
Time	Track & Trail	Time	Field		
9:00AM	110mH, 100mH, 80mH, 60mH - 10 heats est., 5min/heat, 50min total - Longest & Highest to Shortest & Lowest	9:00AM	Vertical Jumps - High Jump (JD9, JD10, JD11 Girls)(7 athletes)  Throws - Javelin (JD10, JD11 Boys)(10 athletes)		
9:50AM	3,000m - 1 heat, 15min total  Combined event. Max heat size of 20. U14 age and older.	10:00AM	Vertical Jumps - High Jump (JD12, JD13 Girls)(10 athletes)  Throws - Javelin (JD12, JD13 Boys)(13 athletes)		
10:05AM	800m/600m - 12 heats est., 1hr total - Oldest to youngest				
11:05AM	100m - 25 heats est., 1hr40min total - Oldest to youngest	11:00AM	Vertical Jumps - High Jump (JD11/JD12/JD13 Boys)(15 athletes)  Throws - Javelin (JD11, JD12, JD13 Girls)(13 athletes)		
12:45PM	Track Officials Break  Minimum 30min break in Track events schedule.	12:30PM	Vertical Jumps - High Jump (JD9/JD10 Boys)(12 athletes)  Throws - Javelin (U16/U18/U20/Seniors/Masters, Men)(17 men)		
1:15PM	<ul> <li>400m/300m</li> <li>12 heats est., 1hr30min total</li> <li>Oldest to youngest</li> </ul>	2:00PM	Vertical Jumps - High Jump (U16/U18/U20/Senior/ Masters, Men & Women combined)(11 men, 6 women)  Throws - Javelin (U16/U18/U20/Seniors/Masters, Women)(9 women)		

## **Schedule/Event Notes**

Event Area	Details	
Track Events		
- Race Walk	Single race only. All walkers (gender, age, distance) start at the same time.	
- Long Hurdles & Saturday Middle Distance Events	Alternating hurdles events and middle distance events on track. (400mH - 1,200m, 300mH - 1,500m, 200mH - 1,000m)	
- 2 x 100m Relay (Exhibition)	Submit any relay pairings at Coaches meeting that weren't submitted on Friday.	
- 2,000mSC (Exhibition)	Combined event; all ages U16+. 30" barriers, with water jump, male/female combined.	
	- Total Barriers (20), 4 Water, 16 Regular - Start location at Javelin runway.	
- U-Steeple Too (Exhibition)	Steeple concept for kids (U10, U12, U14). About 500m total distance.	
	<ul> <li>2 "lap" race</li> <li>Athletes start at 100m finish line running clockwise (reverse to all other track events).</li> <li>Athletes run over 2 x 18" scissor hurdles on the way to the water feature.</li> <li>Athletes enter the water feature running down the incline into the water before rounding a buoy and running back up out of the water.</li> <li>Athletes run back towards the finish line where they run around the cones to start lap 2.</li> <li>4 barriers cleared per lap for a total of 8.</li> </ul>	
Field Events		
- General	Clubs only responsible for running event for a single day.	
- Long Jump/Triple Jump	Horizontal jump pits will be designated NORTH PIT and SOUTH PIT. Check schedule. The SOUTH PIT is closest to Roger Street.	
- Hammer Camp	Athletes and coaches are welcome to spend time with each other after the competition to share knowledge, experiment and continue throwing.	